ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 24.04.2024 14:09
Кількість переглядів: 61

Фото без описуЗ невимовним болем у серцях повідомляємо про трагічну загибель нашого земляка, мужнього захисника України, Ковалевського Андрія Олексійовича.

Андрій народився 8 жовтня 1974 року в селі Користова. Навчався у Користовецькій середній школі та Волочиському професійно-технічному училищі №5. Згодом проходив строкову службу в Українській армії.

У 1999 році одружився з Тетяною, з якою створили міцну та щасливу сім'ю. У 2010 році народився син Максим, який став для Андрія справжньою гордістю та радістю.

Працював Андрій на Волочиському цукровому заводі, згодом на Наркевицькому цукровому заводі та в приватних фірмах. Він завжди був готовий прийти на допомогу, мав щире серце та "золоті руки".

24 лютого 2022 року, в перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Андрій без вагань пішов добровольцем захищати рідну землю.

Служив у роті охорони, допомагав обороняти місто Київ. З липня 2023 року воював на купянському напрямку, де 7 серпня загинув під час ворожого обстрілу.

Довгий час Андрій вважався зниклим безвісті. Лише завдяки ДНК тесту його сім'я змогла ідентифікувати тіло.

Залишились мати, дружина, син, брат з сім'єю.

Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних та близьких Андрія. Він був не лише чудовим чоловіком, батьком, сином та братом, але й справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України.

Про дату та час поховання повідомимо пізніше.

Вічна пам'ять Герою!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора