ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

23 Березня, 2023 р., 09:30
Постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» затверджено Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства.
23 Березня, 2023 р., 09:02
Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. Грантовий фонд у 2023 році складає понад 1 мільйон гривень.
22 Березня, 2023 р., 10:09
За публічного обвинувачення Волочиської окружної прокуратури визнано винним 31-річного жителя Черкаської області у крадіжках, вчинених повторно, поєднаних із проникненням в житло (ч. 3 ст. 185 КК України).
22 Березня, 2023 р., 09:01
За результатами проведення 59 заходів державного фінансового контролю впродовж січня-лютого поточного року працівниками Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн та встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 93,2 млн грн. Правоохоронним органам передано матеріали 4 контрольних заходів, за якими розпочато 1 досудове розслідування. На 7 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення.
22 Березня, 2023 р., 08:50
Одіозний проєкт Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності" №5655 від 11.06.2021 р. досі очікує на вето Президента.
21 Березня, 2023 р., 11:53
22 березня уся світова спільнота відзначатиме Всесвітній день води. Цьогоріч він пройде під гаслом: «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі» і буде спрямований на вирішення проблем з водопостачанням та якістю води, яку споживає людство.
17 Березня, 2023 р., 12:28
Шановні працівники комунальних служб та підприємств громади! Дорогі ветерани-комунальники!
15 Березня, 2023 р., 16:22
Сьогодні Волочиська багатопрофільна лікарня отримала гуманітарну допомогу - дороговартісний розхідний матеріал для медичного обладнання від благодійної організації «Globus Relief». Домовитись про співпрацю та отримати необхідну допомогу вдалось у рамках робочої поїздки голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк до США на запрошення американських волонтерів з «August Mission». Загалом в область було доставлено чотири фури з різноманітними матеріалами на суму понад 2 мільйони доларів, яка була розподілена для потреб закладів охорони здоров’я обласної комунальної власності, де наразі отримують необхідну медичну допомогу військовослужбовці. Доставку вантажу забезпечили партнери обласної ради з БФ «Серпнева місія. Україна». Дякуємо за підтримку Хмельницькій обласній раді та нашим міжнародним партнерам.
15 Березня, 2023 р., 08:30
Вчора, 14 березня, у Хмельницькому відбулися Загальні збори регіонального відділення Асоціації міст України. Участь у заході взяли міські, селищні, сільські голови громад Хмельниччини, виконавча дирекція та консультанти РВ АМУ, керівництво області та Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора