ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

31 Грудня, 2021 р., 13:15
Шановні підприємці Волочиської МТГ, запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсах (тендерах), які оголошені закладами освіти громади, на закупівлю продуктів для харчування наших дітей у школах та дитячих садочках.
29 Грудня, 2021 р., 15:33
Основні тези Закону України від 03.06.2021 року. №1525-IX
28 Грудня, 2021 р., 14:53
Упродовж 2021 року на території м. Волочиськ було вчинено 11 крадіжок із квартир та житлових будинків. Грабіжник проникав до помешкань шляхом віджиму металопластикових вікон та дверей. Предметами вказаних злочинів були грошові кошти в національній та іноземній валюті, золоті та срібні ювелірні вироби, інструменти, ноутбуки та інша цифрова техніка на загальну суму понад 862 тис. грн.
24 Грудня, 2021 р., 10:48
Сьогодні, 24 грудня в Україні відмічають своє професійне свято працівники архівних установ.
24 Грудня, 2021 р., 09:52
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» з 2022 року змінюється механізм справляння акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах (далі – акцизний податок з роздрібного продажу тютюнових виробів), а саме переноситься на виробників та імпортерів обов’язок сплати 5 відсотків акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів, який на сьогодні сплачують суб’єкти роздрібної торгівлі.
24 Грудня, 2021 р., 09:15
На виконання Плану заходів з питань детінізації доходів громадян та зайнятості населення Волочиської міської ради на 2021 рік, за дорученням голови Робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Волочиської міської територіальної громади (далі - Робоча група), 17.12.2021 року проведена виїзна інформаційно – роз’яснювальна кампанія за участю  головного державного інспектора Управління Держпраці у Хмельницькій області Мельничука С.С.
23 Грудня, 2021 р., 13:26
Як повідомляє офіційний сайт Хмельницької обласнї ради: в обласній раді створено депутатську групу зі сприяння розвитку добровільного пожежного руху та громадської безпеки в області «За безпечне Поділля».
23 Грудня, 2021 р., 11:27
За процесуального керівництва Волочиської окружної прокуратури працівниками ВП №2 Хмельницького РУП викрито та повідомлено про підозру 46 – річного місцевого жителя, який незаконно збував особливо небезпечну психотропну речовину.
22 Грудня, 2021 р., 09:26
На виконання Плану заходів з питань детінізації доходів громадян та зайнятості населення Волочиської міської ради на 2021 рік та на виконання рекомендацій Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області з питань дотримання державних мінімальних гарантій в оплаті праці, Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Волочиської міської ради (далі – Робоча група), 17 грудня 2021 року провела засідання «круглий стіл», в якому прийняли участь: голова Робочої групи Гедзюк С.О., секретар Робочої групи Табалюк К.Є., члени Робочої групи: заступник начальника Волочиської ДПІ Вікарук О.Р., директор Волочиського РЦЗ Скиба О.П., запрошений головний державний інспектор Управління Держпраці в Хмельницькій області Мельничук С.С. та представники бізнесу громади (роботодавці), які відповідно до поданої звітності із ЄСВ, у червні 2021 року нараховували заробітну плату застрахованим особам за основним місцем роботи нижче законодавчо встановленого розміру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора