ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

08 Липня, 2021 р., 16:58
З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за  посиланням  https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-spriyannya-ekonomichnij-samostijnosti-malozabezpechenih-simej-397-210421.
08 Липня, 2021 р., 16:56
З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Продовжуємо надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян.
02 Липня, 2021 р., 19:30
Традиційно у першу суботу липня в Україні, як і у всьому світі відмічається День працівників кооперації. Це свято було покликане для того, щоб наочно продемонструвати співпрацю і єдність, солідарність усіх членів і працівників кооперативних співтовариств, об`єднань і підприємств в загальній боротьбі за демократію, соціальний прогрес, за набагато кращі умови праці і життя для людей, за спільність в ухваленні рішень стосовно єдиних проблем кооперативного руху. У цей святковий день бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпної енергії та творчого натхнення. Хай здійснюються всі Ваші задуми та сподівання, а повсякденна невтомна праця Вам дарує задоволення і приносить щедрі плоди! Нехай Ваша діяльність буде плідною і успішною у справі зміцнення та подальшого розвитку споживчої кооперації. Миру, спокою, достатку , Божого благословення Вам і Вашим родинам !
02 Липня, 2021 р., 14:04
Твоя шафа переповнена, і в тебе виникло питання, куди подіти всі ці непотрібні светри, сорочки і штани? Не можна ж просто віднести на смітник. Тим паче, що більшість речей у гарному стані. Вони ще послугують дитині в дитячому будинку, бездомному або ж любителю вінтажного одягу. Зібрали для тебе пункти прийому одягу, які займаються благодійними проектами. Банк поношеного одягу при КУ «Центр надання соціальних послуг» розпочинає роботу! Час звільнитися від непотрібних речей і зробити добру справу!
02 Липня, 2021 р., 11:48
 2 липня своє професійне свято відмічають податківці України. 
01 Липня, 2021 р., 14:02
З ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолетти Лабазюк та в продовження реалізації екологічного проєкту “Хмельниччина йде на чистоту!” розроблено та розпочато реалізацію в області пілотного проєкту “Япомога” – встановлення сортувальних боксів, автоматів для обміну пластикових пляшок на корм для бездомних тварин.
01 Липня, 2021 р., 09:00
Попри стрімке здорожчання блакитного палива в Україні та Європі, «Хмельницькгаз Збут» і надалі пропонує сплачувати за енергоресурс рівними частинами протягом року за ціною 7,99 грн за кубометр.
01 Липня, 2021 р., 08:38
Застраховані особи можуть відновити здоров'я на базі санаторно-курортних закладів після важкої хвороби, операції чи травми за кошти ФССУ
18 Червня, 2021 р., 15:04
17 червня відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, та протидії торгівлі людьми, гендерної рівності. Голова координаційної ради Оксана Пендрак ознайомила членів ради із затвердженим складом та планом роботи координаційної ради на 2021 рік.
18 Червня, 2021 р., 14:47
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора