ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

13 Липня, 2021 р., 15:37
1 липня 2021 року набрав чинності Закон України від 29.06.2021 № 1584-ІХ “Про внесення змін до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” в частині визначення мінімальних розмірів пенсій по інвалідності та розмірів мінімальних пенсійних виплат.
09 Липня, 2021 р., 13:45
Міністерством соціальної політики України перераховано кошти за бюджетною програмою “Виплата деяких допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата комунальних послуг окремим категоріям населення” регіональним департаментам соціального захисту населення відповідно до поданих ними заявок.
08 Липня, 2021 р., 17:03
В рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність», було проведено дослідження щодо проблеми працевлаштування людей з інвалідністю.
08 Липня, 2021 р., 17:00
ТОВ «Агентство стратегічних рішень «Ші Стретеджіс» інформує,  що діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді.
08 Липня, 2021 р., 16:58
З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за  посиланням  https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-spriyannya-ekonomichnij-samostijnosti-malozabezpechenih-simej-397-210421.
08 Липня, 2021 р., 16:56
З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Продовжуємо надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян.
02 Липня, 2021 р., 19:30
Традиційно у першу суботу липня в Україні, як і у всьому світі відмічається День працівників кооперації. Це свято було покликане для того, щоб наочно продемонструвати співпрацю і єдність, солідарність усіх членів і працівників кооперативних співтовариств, об`єднань і підприємств в загальній боротьбі за демократію, соціальний прогрес, за набагато кращі умови праці і життя для людей, за спільність в ухваленні рішень стосовно єдиних проблем кооперативного руху. У цей святковий день бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпної енергії та творчого натхнення. Хай здійснюються всі Ваші задуми та сподівання, а повсякденна невтомна праця Вам дарує задоволення і приносить щедрі плоди! Нехай Ваша діяльність буде плідною і успішною у справі зміцнення та подальшого розвитку споживчої кооперації. Миру, спокою, достатку , Божого благословення Вам і Вашим родинам !
02 Липня, 2021 р., 14:04
Твоя шафа переповнена, і в тебе виникло питання, куди подіти всі ці непотрібні светри, сорочки і штани? Не можна ж просто віднести на смітник. Тим паче, що більшість речей у гарному стані. Вони ще послугують дитині в дитячому будинку, бездомному або ж любителю вінтажного одягу. Зібрали для тебе пункти прийому одягу, які займаються благодійними проектами. Банк поношеного одягу при КУ «Центр надання соціальних послуг» розпочинає роботу! Час звільнитися від непотрібних речей і зробити добру справу!
02 Липня, 2021 р., 11:48
 2 липня своє професійне свято відмічають податківці України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора