ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

05 Серпня, 2021 р., 09:31
Інспектори праці Волочиської міської ради, на виконання Плану заходів з питань детінізації доходів громадян та зайнятості населення Волочиської міської ради на 2021 рік, в липні 2021 року провели 6 виїзних кампаній, якими охоплено 33 суб’єкти господарювання.
04 Серпня, 2021 р., 10:55
ДПС працює над імплементацією Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».
28 Липня, 2021 р., 11:15
Лише з початку купального сезону на водоймах області загинуло 23 людини, з них 5 діти. Проте, навіть така невтішна ситуація не лякає людей, які нехтують застереженнями співробітників Служби порятунку. Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.
26 Липня, 2021 р., 19:56
Сумна звістка. Волочиська міська рада висловлює ширі співчуття родичам, друзям і близьким з приводу смерті  Матусяка Івана Семеновича. Іван Семенович більшу частину свого трудового життя працював на благо нашого міста. З Волочиськом доля його звела ще у далекому 1975 році, коли він прийшов працювати головним інженером відділу капітального будівництва на Волочиському машинобудівному заводі.
16 Липня, 2021 р., 09:28
У квітні минулого року Верховна Рада України внесла зміни до Кримінального Кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу. Згідно із внесеними змінами зросли грошові покарання, зокрема:
13 Липня, 2021 р., 15:37
1 липня 2021 року набрав чинності Закон України від 29.06.2021 № 1584-ІХ “Про внесення змін до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” в частині визначення мінімальних розмірів пенсій по інвалідності та розмірів мінімальних пенсійних виплат.
09 Липня, 2021 р., 13:45
Міністерством соціальної політики України перераховано кошти за бюджетною програмою “Виплата деяких допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата комунальних послуг окремим категоріям населення” регіональним департаментам соціального захисту населення відповідно до поданих ними заявок.
08 Липня, 2021 р., 17:03
В рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність», було проведено дослідження щодо проблеми працевлаштування людей з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора