ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація проти COVID -19

Дата: 29.07.2021 08:34
Кількість переглядів: 790

 

 

 

Фото без опису  

 

 

 

         

 

 

Доводимо до вашого відома, що по Волочиському регіону за 2021р. станом на 27.07.2021р зареєстровано 2265 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції, з них 75 дітей віком до 17 років.  Інтенсивний показник захворюваності на 100 тис. населення складає 4638,5.

 

За даний період  зареєстровано 50 летальних випадків,  з них  72%  -  населення  вікової  категорії  за 65 років.  Летальні випадки реєструються переважно серед осіб із супутніми хворобами, такими як цукровий діабет, хвороби серцево - судинної системи, хронічні захворювання  легень та ін. Також  до летальності призводить несвоєчасне звернення по медичну допомогу.

 

Нагадуємо, що найбільш надійним захистом проти COVID-19  є вакцинація.

Навіть якщо ви й захворієте, то щеплення допоможе вберегтися від важкого перебігу хвороби та летальних наслідків. Найбільшого захисту від COVID-19 потребують люди похилого віку, особи, які мають хронічні захворювання , медичні працівники та працівники освіти, соціальні працівники , поліція, військові та ін.

Захистися від вірусу допоможе «колективний»  імунітет, для цього проти  COVID -19 має бути щеплено не менше 60% населення. У нашому регіоні на даний час немає необхідної кількості вакцинованих.

Тому просимо звертатися до пунктів  вакцинації від COVID -19 у нашому місті, які розташовані за адресами :

  • площа Центральна, 1( перший поверх приміщення будинку рад)
  • вул. Незалежності, 68 ( приміщення старої поліклініки).

 

Інформацію також можна отримати за телефоном  0987377846.

 

Разом з тим повідомляємо, що карантин продовжено до 31.08.20 21р, тому не забувайте про дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки: дотримання соціальної дистанції, носіння засобів індивідуального захисту (особливо у місцях масового скупчення людей) та користування антисептичними засобами.

Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора