ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співчуття з приводу смерті Матусяка Івана Семеновича

Дата: 26.07.2021 19:56
Кількість переглядів: 798


Фото без описуСумна звістка. Волочиська міська рада висловлює ширі співчуття родичам, друзям і близьким з приводу смерті  Матусяка Івана Семеновича.

Іван Семенович більшу частину свого трудового життя працював на благо нашого міста. З Волочиськом доля його звела ще у далекому 1975 році, коли він прийшов працювати головним інженером відділу капітального будівництва на Волочиському машинобудівному заводі.

 

Тут у 1977 році він одружився, у Волочиську ж і народилось двоє його синів.

 

В 1980 році обраний депутатом Волочиської міської ради. Цього ж року на сесії обраний головою виконкому міської ради (до 1990 року). Переобирався депутатом та головою виконкому протягом 4-ох скликань. У 1983 році обраний депутатом Волочиської районної ради, переобирався протягом 3-ох скликань.

 

З 1990 по 1995 рік працював заступником начальника відділу капітального будівництва Волочиського машинобудівного заводу. У 1995 році переведений на Волочиський цукровий завод, де очолив будівельну службу. Працював на цій посаді до 2000 року. Із 2001 року перебував на заслуженому відпочинку.

Щиро поділяємо горе, передаємо співчуття та підтримку рідним. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини.

 Нехай добрий світлий спомин про Івана Семеновича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, земляків, усіх, хто його знав, любив та шанував.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора