ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

04 Жовтня, 2023 р., 16:27
До юристів системи безоплатної правничої допомоги дедалі частіше звертаються близькі зниклих безвісти українців — як військових, так і цивільних. Цього року таких звернень було майже 1000.
04 Жовтня, 2023 р., 15:33
 До Вашої уваги графік роботи "екопікапа" комунального підприємства «Житлосервіс» у жовтні місяці.  Нагадуємо: ви можете безкоштовно здати на утилізацію і переробку екологічно-небезпечні предмети, засоби та побутові відходи. Збережемо довкілля для нащадків! 
04 Жовтня, 2023 р., 15:20
З 1 жовтня 2023 року послуги з розподілу природного газу на території Хмельницької області
03 Жовтня, 2023 р., 17:08
Окружною прокуратурою постійно вивчається стан додержання вимог законодавства щодо раціонального використання бюджетних коштів. Особлива увага приділяється виконанню та оплаті за договорами на придбання електричної енергії. В ході реалізації конституційної функції представництва інтересів держави встановлено, що Волочиська територіальна громада в 2022 році купувала електричну енергію для потреб своїх електроустановок. Так, за результатами проведеної закупівлі укладено договір на постачання електричної енергії на суму понад 9 мільйонів гривень. Упродовж січня-вересня 2022 року, за ініціативи постачальника, протиправно збільшено ціну на електричну енергію, зменшено об’єми її постачання та як наслідок, споживачем переплачено 386 тисяч гривень бюджетних коштів. Позов окружної прокуратури про визнання недійсними додаткових угод та стягнення коштів задоволено, рішення набрало законної сили та підлягає негайному виконанню. Волочиська окружна прокуратура і надалі стоятиме на захисті інтересів держави в бюджетній сфері.
03 Жовтня, 2023 р., 09:13
Починаючи з 7 жовтня 2023 року ідентифікація обʼєкта підвищеної небезпеки проводиться виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки, відповідно до пункту 12 Порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки», за посиланням: http://e.dsns.gov.ua.
02 Жовтня, 2023 р., 16:04
Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні і (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове  зобов'язання.
02 Жовтня, 2023 р., 16:01
Якщо непрацюючий пенсіонер зареєстрований і проживає у житловому приміщенні один, для призначення житлової субсидії він має подати лише заяву та декларацію (за встановленими формами).
02 Жовтня, 2023 р., 15:48
Підставою для нарахування земельного податку є: а) дані державного земельного кадастру; б) дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; в) дані державних актів, якими посвідчено право власності або право постійного користування земельною ділянкою (державні акти на землю); г) дані сертифікатів на право на земельні частки (паї); ґ) рішення органу місцевого самоврядування про виділення земельних ділянок у натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв); д) дані інших правовстановлюючих документів, якими посвідчується право власності або право користування земельною ділянкою, право на земельні частки (паї); е) дані Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, визначеного у встановленому Кабінетом Міністрів України порядку.
02 Жовтня, 2023 р., 15:40
Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки нараховується у 2023 році фізичним особам – власникам нерухомості за 2022 рік.
02 Жовтня, 2023 р., 15:39
Від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора