ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

02 Жовтня, 2023 р., 16:01
Якщо непрацюючий пенсіонер зареєстрований і проживає у житловому приміщенні один, для призначення житлової субсидії він має подати лише заяву та декларацію (за встановленими формами).
02 Жовтня, 2023 р., 15:48
Підставою для нарахування земельного податку є: а) дані державного земельного кадастру; б) дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; в) дані державних актів, якими посвідчено право власності або право постійного користування земельною ділянкою (державні акти на землю); г) дані сертифікатів на право на земельні частки (паї); ґ) рішення органу місцевого самоврядування про виділення земельних ділянок у натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв); д) дані інших правовстановлюючих документів, якими посвідчується право власності або право користування земельною ділянкою, право на земельні частки (паї); е) дані Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, визначеного у встановленому Кабінетом Міністрів України порядку.
02 Жовтня, 2023 р., 15:40
Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки нараховується у 2023 році фізичним особам – власникам нерухомості за 2022 рік.
02 Жовтня, 2023 р., 15:39
Від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  
01 Жовтня, 2023 р., 09:53
День працівників освіти – свято тих, хто отримав у суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив молодому поколінню українців дорогу у велике життя.
01 Жовтня, 2023 р., 08:21
Дорогі українці, земляки, нажаль війна триває. Вся українська нація об’єдналась у єдиний фронт, та за підтримки світового суспільства дає відсіч загарбникам та захищає незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України! Цьогоріч, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України а також День козацтва. Це свято вважається одним із найбільш шанованих в Україні, це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Українські козаки надавали святу особливого значення, вважаючи Богоматір своєю покровителькою. Сьогодні це свято нескорених, свідомих громадян, які борються за кращу долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують захист Україні. Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! Бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та наснаги до перемоги. Молимось за відважних, найкращих, мужніх Героїв, і просимо у Пресвятої Богородиці щоб усі вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому.
28 Вересня, 2023 р., 16:39
З метою реалізації державної політики підтримки підприємницької ініціативи, створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій в області реалізуються заходи програми розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2021- 2023 роки (далі Програма).
27 Вересня, 2023 р., 16:12
Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.
26 Вересня, 2023 р., 13:21
Згідно з повідомленням КП ВКГ "Джерело" завтра, 27 вересня 2023 року, будуть проводитись ремонтні роботи водопровідної мережі. Централізоване водопостачання буде тимчасово припинено з 9:00 до 13:00  по вулиці Патріарха Мстисла́ва ( колишня вулиця Короленка) 1, 1/1, 3, 5, 7. а також у приватному секторі вулиці Пратріарха Мстислава (нижня частина вулиці).  Прохання набрати необхідну кількість води для своїх потреб.  Адміністрація КПВКГ „Джерело”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора