ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №335 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими дорогами за межами населених пунктів с. Яхнівці Хмельницького району ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО»»

Кількість переглядів: 3
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 08.04.2024
Номер документу: 335
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими дорогами за межами населених пунктів с. Яхнівці Хмельницького району ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО»
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.05 МБ)

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

 

від 2023 року № ___2023

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими дорогами за межами населених пунктів с. Яхнівці Хмельницького району ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО»

Розглянувши клопотання ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО», інші відповідні документи, керуючись ст. 371, 93 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» ст.25, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими дорогами орієнтовно площею 10,0000 га із категорії земель сільськогосподарського призначення з цільовим використанням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (секція А код 01.01) за межами населених пунктів с. Яхнівці Хмельницького району ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО».

2. ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО» замовити в землевпорядній організації технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель.

3. Технічну документацію передати на сесію міської ради для її розгляду відповідно до чинного законодавства та передачею у користування на умовах оренди.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.), начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора