ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №323 «Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Бальківці Хмельницького району Бринюк В.О.»

Кількість переглядів: 4
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 08.04.2024
Номер документу: 323
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Бальківці Хмельницького району Бринюк В.О.
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.08 МБ)

Розробник Дацюк В.П.

ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я

 

від 2023 року № ___ /2023

 

Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Бальківці Хмельницького району Бринюк В.О.

 

Розглянувши заяву Бринюк Валентини Олександрівни, інші відповідні документи, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 20, 116, 118. 121 Земельного кодексу України, ст.25, 50 Закону України «Про землеустрій», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

 

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Надати дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок: орієнтовною площею 0,1165 га та орієнтовною площею 0,0613 га в межах населеного пункту с. Бальківці Хмельницького району для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення Бринюк Валентині Олександрівні.

2. Бринюк Валентині Олександрівні земельні ділянки проектуються для надання безкоштовно у власність, без зміни категорії земель сільськогосподарського призначення з цільовим використанням для ведення особистого селянського господарства.

3. Заявнику замовити в землевпорядній організації проект із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та представити на розгляд сесією міської ради відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.), начальника відділу земельних відносин та екології міської ради Дацюк В.П.

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора