ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №259 «Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту с. Клинини Хмельницького району ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»»

Кількість переглядів: 9
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 21.03.2024
Номер документу: 259
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту с. Клинини Хмельницького району ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.07 МБ)

Розробник Дацюк В.П.

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

 

від 2024 року № ___ 2024

 

Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту с. Клинини Хмельницького району ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»

Розглянувши звернення ТОВ «Юкрейн Тауер Компані», інші відповідні документи, керуючись ст.12, 20, 79-1, 93 Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 0,0200 га із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення із цільовим призначенням для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв'язку в межах населеного пункту с. Клинини Хмельницького району ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

2. ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» земельна ділянка проектується для надання у користування на умовах оренди без зміни категорії земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення із цільовим призначенням для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв'язку.

3. Заявнику замовити в землевпорядній організації проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та представити на сесією міської ради для його розгляду відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.) та начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора