ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №249 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) за межами населеного пункту с. Копачівка Хмельницького району Сніцар С.М.»

Кількість переглядів: 5
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 19.03.2024
Номер документу: 249
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) за межами населеного пункту с. Копачівка Хмельницького району Сніцар С.М.
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.07 МБ)

Розробник Дацюк В.П.

ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я №

від 2024 року № ___-2024

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) за межами населеного пункту с. Копачівка Хмельницького району Сніцар С.М.

Розглянувши заяву Сніцар Станіслави Михайлівни, інші відповідні документи, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.25, 55 Закону України «Про землеустрій», ст.5, ст. 7, ст. 9 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) по колишньому КСП «Червона зірка» номер земельної частки №1482 площею 0,3394 га за межами населеного пункту с. Копачівка Хмельницького району Сніцар Станіславі Михайлівні.

2. Рекомендувати Сніцар Станіславі Михайлівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

3. Технічну документацію передати на сесію міської ради для її розгляду відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.) та начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора