ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №38-38/2024 «Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із цільового призначення по вул. Любомира Гузара, 2б м. Волочиськ Хмельницького району ЖБК «ПОДІЛЛЯ»»

Кількість переглядів: 8
Скликання: VIII скликання
Сесія: 38 сесія (від 06.03.2024)
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 13.03.2024
Номер документу: 38-38/2024
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із цільового призначення по вул. Любомира Гузара, 2б м. Волочиськ Хмельницького району ЖБК «ПОДІЛЛЯ»
Прикріплені файли:
  1. Рішення сесії (0.07 МБ)

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ

ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА

Волочиської міської територіальної громади

VІІІ скликання

ХХХVІІІ сесія

Р І Ш Е Н Н Я

6 березня 2024 року Волочиськ № 38 -38/2024

Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із цільового призначення по вул. Любомира Гузара, 2б м. Волочиськ Хмельницького району ЖБК «ПОДІЛЛЯ»

Розглянувши звернення ЖБК «ПОДІЛЛЯ», інші відповідні документи, керуючись ст.12, 20, 791, 124 Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України «Про землеустрій», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1464 га за кадастровим номером 6820910100:01:007:0659 із зміною цільового призначення ділянки із «для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування» (секція В код 03.12) на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури» (секція В код 02.10) по вул. Любомира Гузара, 2б м. Волочиськ Хмельницького району ЖБК «ПОДІЛЛЯ».

2. ЖБК «ПОДІЛЛЯ» земельна ділянка проектується для надання у користування на умовах оренди, із зміною цільового призначення ділянки із «для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування» (секція В код 03.12) на «будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури» (секція В код 02.10).

3. ЖБК «ПОДІЛЛЯ» замовити в землевпорядній організації проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити та подати на розгляд сесієї міської ради відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.) начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора