ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №29-38/2024 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Центральна, 117 с. Гонорівка Хмельницького району Зозулі В.В.»

Кількість переглядів: 5
Скликання: VIII скликання
Сесія: 38 сесія (від 06.03.2024)
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 13.03.2024
Номер документу: 29-38/2024
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Центральна, 117 с. Гонорівка Хмельницького району Зозулі В.В.
Прикріплені файли:
  1. Рішення сесії (0.08 МБ)

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ

ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА

Волочиської міської територіальної громади

VІІІ скликання

ХХХVІІІ сесія

Р І Ш Е Н Н Я

6 березня 2024 року Волочиськ № 29 -38/2024

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Центральна, 117 с. Гонорівка Хмельницького району Зозулі В.В.

Розглянувши заяву Зозулі Віленіни Володимирівни, технічну документацію, інші відповідні документи, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 40, 79-1, 107, 118, 121, 125 Земельного кодексу України, ст.25,50 Закону України «Про землеустрій», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га за кадастровим номером 6820986500:03:002:0084 без зміни категорії земель житлової та громадської забудови за цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд – секція В 02.01 по вул. Центральна, 117 с. Гонорівка Хмельницького району Зозулі Віленіні Володимирівні.

2. Передати Зозулі Віленіні Володимирівні безкоштовно у власність вищезазначену земельну ділянку.

3. Зозулі Віленіні Володимирівні приступити до використання земельної ділянки після встановлення її меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права власності у Державному реєстрі речових прав.

4. Дане рішення направити начальнику фінансового відділу міської ради, Волочиському ДПІ ГУДПС у Хмельницькій області.

5. Зозулі Віленіні Володимирівні виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.) та начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора