ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №18-38/2024 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Незалежності, 84 м. Волочиськ Хмельницького району СТ «Лонковецьке»»

Кількість переглядів: 5
Скликання: VIII скликання
Сесія: 38 сесія (від 06.03.2024)
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 13.03.2024
Номер документу: 18-38/2024
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Незалежності, 84 м. Волочиськ Хмельницького району СТ «Лонковецьке»
Прикріплені файли:
  1. Рішення сесії (0.08 МБ)

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ

ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА

Волочиської міської територіальної громади

VІІІ скликання

ХХХVІІІ сесія

Р І Ш Е Н Н Я

6 березня 2024 року Волочиськ № 18 -38/2024

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Незалежності, 84 м. Волочиськ Хмельницького району СТ «Лонковецьке»

Розглянувши звернення СТ «Лонковецьке», інші відповідні документи, керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 93, 124 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України „Про землеустрій”, за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0630 га за кадастровим номером 6820910100:01:002:1221 із категорії земель житлової та громадської забудови з цільовим використанням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Незалежності, 84 м. Волочиськ Хмельницького району СТ «Лонковецьке».

2. Рекомендувати СТ «Лонковецьке» звернутися в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

3. Розроблену технічну документацію надати на розгляд сесії міської ради для затвердження та передачі земельної ділянки на умовах оренду відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.) та начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора