ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №133 «Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення по вул. М. Грушевського, 53а с. Гарнишівка Хмельницького району Ольшицькому В.В.»

Кількість переглядів: 8
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 16.02.2024
Номер документу: 133
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення по вул. М. Грушевського, 53а с. Гарнишівка Хмельницького району Ольшицькому В.В.
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.06 МБ)
  2. Проєкт рішення (0.06 МБ)

Розробник Дацюк В.П.

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

від 2024 року № ___ /2024

Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення по вул. М. Грушевського, 53а с. Гарнишівка Хмельницького району Ольшицькому В.В.

Розглянувши заяву Ольшицького Валерія Валерійовича, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстрації права власності, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 116, 123 Земельного Кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1400 га за кадастровим номером 6820981900:01:001:0174 із категорії земель житлової та громадської забудови із зміною цільового призначення з «для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)» по вул. М. Грушевського, 53а с. Гарнишівка Хмельницького району Ольшицькому Валерію Валерійовичу.

2. Заявнику земельна ділянка проектується для надання у користування на умовах оренди, без зміни категорії земель житлової та громадської забудови із зміною цільового призначення з «для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)».

3. Ольшицькому Валерію Валерійовичу замовити в землевпорядній організації проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити та подати на сесію міської ради для його розгляду відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.) та начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО


 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора