ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні ми прощаємось з нашим жителем, Героєм – захисником, Дмитром Волкотрубом

Дата: 26.02.2024 14:24
Кількість переглядів: 130

Фото без опису🖤 І знову Волочиська громада у жалобі. Сьогодні ми прощаємось з нашим жителем, Героєм – захисником, Волкотрубом Дмитром Вікторовичем.

Народився Дмитро 27 жовтня 1987 року в селі Гарнишівка. Навчався в Маначинській школі. Згодом - у Шепетівському медичному коледжі по спеціальності «Стоматологія». По закінченню навчання працював стоматологом у Волочиській центральній лікарні. Одночасно за сумісництвом працював провізором центральній аптеці.

У 2009 - 2014 роках навчався не заочному відділенні Харківського національного фармацевтичного університету.

Працював провізором у аптеці «Подорожник» в місті Підволочиську, в аптеці «D.S.» у Волочиську, а після того, як у Дмитра з’явилось житло в Хмельницькому – він перевівся працювати провізором в обласний центр.

На кожній своїй роботі, у кожному трудовому колективі Дмитро зарекомендував себе доброю, чуйною, працьовитою, людиною. Він завжди був сповненим енергії та ентузіазму. Всі любили і поважали Дмитра, як надійного друга з великим і добрим серцем, який завжди міг прийти всім на допомогу.

В квітні 2023 року Дмира призвали на захист України від російських загарбників. Він проходив підготовку та навчання у медчастині міста Рівного. Після підготовки - був направлений на службу на Донецькому напрямку.

💔 Загинув 19 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку, внаслідок удару ворожого дрона.

В Дмитра залишились батьки та брат.

Він назавжди залишиться тридцяти шестирічним, назавжди - герой, який боровся за Україну, за наше світле майбутнє...

🕯Ми не зможемо повернути до життя полеглих героїв, але можемо і маємо зберегти вічну пам’ять про них. Світла пам’ять нашому захисникові! Царство небесне тобі Дмитре, Герої не вмирають!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора