ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиська громада проводжає в останню путь солдата - Куха Віталія Анатолійовича

Дата: 06.02.2024 16:07
Кількість переглядів: 131

Фото без описуСьогодні Волочиська громада проводжає в останню путь солдата - Куха Віталія Анатолійовича, життя якого обірвалося 5 лютого 2024 року. 

Народився Віталій 2 лютого 1982 року в селі Тарноруда. Після закінчення Тарнорудської школи Віталій розпочав свою трудову діяльність в місцевому сільгосппідприємстві «Поділля», пізніше - служба в Українській Армії у Внутрішніх військах.

Працював в магазині «ВВ» у Волочиську, в рибгоспі села Гнатки Старокостянтинівського району, а також на різних будівельних роботах.

2 квітня 2023 року Віталій став добровольцем в на захист України. Після проходження військового вишколу в Рівному проходив службу в 93 Окремій Механізованій бригаді «Холодний Яр», яка безпосередньо займала позиції під Бахмутом Донецької області, вибивали рашистів з Кліщіївки та утримували зайняті позиції, пішки доставляли БК та продукти на нуль. В боях отримав дві контузії. 

Віталій був турботливим сином, чоловіком, батьком, найкращим братом. 
У нього залишились батько, мати, дружина Наталія, сини Максим та Ярослав, дочка Олександра та брат з сімʼєю.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа Віталія знайде вічний спокій…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора