ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова гірка втрата у Волочиській громаді

Дата: 31.10.2023 16:05
Кількість переглядів: 169

Фото без описуІз глибокою скорботою розділяємо горе рідних. Із шаною та повагою схиляємо голови перед Героєм. На жаль, жорстока війна забирає кращих та приносить горе в оселі українців. Болюча туга полонить душі, і чисельність загиблих не спиняється.

27 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Вербове Запорізької області під танковим обстрілом смертю героя загинув старший солдат, розвідник механізованого батальйону - Шавалюк Микола Анатолійович. Він виконував свій обов'язок з високою майстерністю та професіоналізмом, віддаючи своє життя захисту нашої Батьківщини.

Народився Микола 26 травня 1993 року. Навчався у Волочиській школі Nº 1 школі. Закінчив професійно - технічне училище Nº 5, здобув професію муляра-зварювальника.

Працював у Волочиській газконторі та Волочиському машинобудівному заводі, їздив працювати за кордон.

Був мобілізований до лав ЗСУ та боронив Україну від російських окупантів у найгарячіших точках бойових зіткнень. Боронив до останньої краплі крові, віддавши за мирне, вільне та незалежне майбутнє українського народу найдорожче – власне життя.

Співчуваємо рідним та близьким, щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі! Нехай Господь дасть вам сили пережити горе, яке ніколи не мине, не забудеться…

Вічний спокій душі та слава захиснику-воїну! Тепер він триматиме для нас небо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора