ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову біль та скорбота для нашої громади.

Дата: 21.08.2023 16:12
Кількість переглядів: 223

Фото без описуСьогодні ми проводжаємо в останню путь вірного сина України - Гілевича Вадима Валерійовича.

Народився Вадим в селі Лозова 1 листопада 1995 року. Закінчив Лозівську загальноосвітню школу, згодом продовжив навчання в Підволочиському професійно технічному ліцеї за спеціальністю телекомунікації та радіотехніка.

В 2014 році Вадим був призваний до лав Збройних Сил України. З того часу він проходив військову службу. Спочатку строкову, потім за контрактом.

За період служби відзначений багатьма грамотами та подяками, нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «За взірцевість у військовій службі другого ступеня».

Та 17 серпня 2023 року його життя обірвалося. Вадим загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Вадим був доброю, щирою, світлою людиною, надійною опорою для рідних, у нього залишилась мама, дружина, двоє братів, сестра та племінники.

Світла памʼять про Вадима завжди житиме в наших серцях. Герої не вмирають, вони живуть вічно!

Розпорядженням міського голови Костянтина Черниченка, 21 серпня 2023 року оголошено днем жалоби у громаді. Просимо утриматись від розважальних та святкових заходів, а також приспустити державні прапори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора