ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільними зусиллями зроблено чергову добру справу.

Дата: 16.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 408

Фото без описуЖодна людина ніколи не буде готовою до того, що може раптом втратити домівку. Як не були готові до цього українці на Донеччині й Луганщині, де сотні будівель було зруйновано російськими снарядами. Їм довелося залишити все і фактично почати життя з чистого аркуша.

На восьмому році збройної агресії РФ проти України і вимушеного переселення питання житла для них залишається ключовим. У Волочиській громаді проживає 183 внутрішньо переміщених осіб, з них на квартирному обліку перебувають 7 сімей.

З кожним роком фінансування програм надання житла внутрішньо переміщеним особам відчутно зростає. Фінансове забезпечення за бюджетною Програмою реалізовувалось за таким форматом: 70% вартості сплачує державний бюджет, 30% — місцевий. 

На виконання Програми забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2021 рік за рахунок коштів державного і місцевого бюджетів, була проведена процедура придбання житла на вторинному ринку.

Фото без опису

Вже друга сім’я внутрішньо переміщених осіб отримала житло в нашій громаді, ключі від якого міський голова Костянтин Черниченко передав сім’ї учасника бойових дій на Сході України та внутрішньо переміщеній особі Геннадію Вінніченку який цьогоріч зустріне холоди в затишній квартирі.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю держави з громадою для забезпечення житлом інші сім’ї внутрішньо переміщених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора