ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Дата: 24.03.2017 15:49
Кількість переглядів: 750

Щороку, третя неділя березня присвячена усім працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
І з нагоди цього свята, 17 березня 2017 року, у міському центрі культури та дозвілля «Гармонія» відбулися урочистості.
Волочиська громада – це частина нашої квітучої країни, а її окрасою, звичайно ж, є наші прекрасні працьовиті люди. Кожне з комунальних підприємств має свою історію, свої традиції, але всіх об’єднує одне – праця на благо міста та всієї громади.
Працівників комунальних установ привітали міський голова Костянтин Черниченко, голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук, голова районної ради Сергій Пазюк, які вручили відзнаки та цінні подарунки за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок в розвиток комунальної сфери громади. Святкові вітання також прозвучали від помічника народного депутата України Сергія Лабазюка – Володимира Петрука.
З вітальними словами до залу звернувся генеральний директор ТОВ Група Компаній «Vitagro» Петро Лабазюк, який вручив кожному керівнику житлово-комунального підприємства подарунковий сертифікат на отримання 300 літрів пального.
Після урочистої частини відбувся концерт, який задав святковий настрій усім присутнім.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора