ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання міського штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовому періоді

Дата: 12.07.2017 12:30
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису11 липня 2017 року відбулося засідання міського штабу з підготовки закладів та установ громади до роботи в осінньо-зимовому періоді.
На засіданні були присутні керівники комунальних підприємств, енергопостачаючих компаній та закладів соціальної сфери громади.
Про хід виконання заходів з підготовки до стабільної роботи взимку звітували керівники комунальних підприємств ВКП ЖЕК – В.Наконечний, ВКП ТМ «Тепловик» – В.Білик, ВКП ВКГ «Джерело» – Е.Наумов, начальник відділу культури та туризму – М.Чепелюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту – А.Плотнікова, директор РЦ ПМСД – А.Коломієць, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» – Л.Гуцал.
По результатах засідання було надано ряд доручень та рекомендацій стосовно подальших робіт з підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.
Основною темою штабу – активізувати зусилля щодо виконання поставлених завдань щодо проведення ремонтних та підготовчих робіт на всіх об’єктах життєзабезпечення населення громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора