ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №757 «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Музейна, 33а м. Волочиськ Хмельницького ФОП Захаренко Н.Г.»

Кількість переглядів: 21
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 28.09.2023
Номер документу: 757
Назва документу: Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Музейна, 33а м. Волочиськ Хмельницького ФОП Захаренко Н.Г.
Прикріплені файли:
  1. Проект рішення (0.08 МБ)

Розробник Дацюк В.П.

 

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

 

від 2023 року №_____2023

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Музейна, 33а м. Волочиськ Хмельницького ФОП Захаренко Н.Г.

 

Розглянувши звернення ФОП Захаренко Надії Гнатівни, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 127, 128 Земельного Кодексу України, інші відповідні документи, за рекомендацією постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати ліцензованій організації (з якою укладена угода на виконання робіт), дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою придбання її у власність площею 0,0406 га за кадастровим номером 6820910100:01:002:0950 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Музейна, 33а м. Волочиськ Хмельницького району Хмельницької області.

2. ФОП Захаренко Надії Гнатівні в місячний термін укласти договір з міською радою про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

3. ФОП Захаренко Надії Гнатівні внести на рахунок міської ради авансовий платіж в розмірі 20% від нормативної грошової оцінки за земельну ділянку площею 0,0406 га за кадастровим номером 6820910100:01:002:0950 в сумі 74121 грн. 80 коп. (Сімдесят чотири тисячі сто двадцять одна грн. 80 коп.).

4. Розроблену документацію по експертній грошовій оцінці земельної ділянки подати на затвердження сесії міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника фінансового відділу міської ради та постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, планування територій, природокористування, благоустрою та екології (голова комісії Бович С.В.), начальника фінансового відділу Ром Н.П. та начальника відділу земельних відносин та екології Дацюк В.П.

 

 

Міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора