ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

27 Липня, 2018 р., 11:56
З 01 жовтня 2018 року почне діяти нова форма заяви-розрахунку для надання матеріального забезпечення застрахованим особам та окремих виплат потерпілим на виробництві. Документ оформлює та подає до робочого органу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України або його відділення страхувальник (роботодавець). Відповідну постанову «Про затвердження Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою непрацездатності та деяких виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів ФССУ» правління Фонду затвердило на своєму позачерговому засіданні 19 липня.
27 Липня, 2018 р., 08:32
26 липня 2018 року, під головуванням міського голови Костянтина Черниченка, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Волочиської міської ради №13. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 31 питання порядку денного, з них блок проектів рішень приватизації і присвоєння адрес та ряд інших питань:
24 Липня, 2018 р., 16:13
В рамках проекту Пульс «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який впроваджується на теренах Хмельницької області через бібліотечні системи,  у м. Волочиську Центральною бібліотекою та відділом економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради проведено спільну вуличну акцію «Живи енергоефективно».
20 Липня, 2018 р., 09:09
Славиться наша Волочиська міська об’єднана територіальна громада успіхами дитячих хореографічних колективів. І презентують вони нашу культуру не лише на теренах держави, а й за її межами.
19 Липня, 2018 р., 16:16
Радісно зустрічали односельців та гостей у селі Копачівка в День села, який припав на 12 липня у день православного свята Первоверховних апостолів Петра і Павла.
19 Липня, 2018 р., 08:08
Літня оздоровча компанія у розпалі! Діти нашої громади відпочивають в таборах області і за її межами. Нещодавно група учнів повернулася з оздоровлення на Чорному морі в Коблево.
12 Липня, 2018 р., 13:35
Водопостачання – основа життєдіяльності у населених пунктах громади. Про це постійно наголошувалося на зборах громадян у селах.
12 Липня, 2018 р., 10:29
З 6 по 8 липня 2018 у м. Добротвір, проходив чемпіонат України західної зони із греблі на байдарці та каное – «Стрімкі човни».
10 Липня, 2018 р., 13:33
На свято Купала велику силу мають вогонь і вода, а ще більшу – дерева, зілля і трави. Цьогоріч традицію святкування Івана Купала Волочиська об’єднана територіальна громада продовжила у селі Тарноруда, де в гармонії та красі поєднались розкішна природа і традиції нашого краю. Головною метою свята є повага до українських традицій, звичаїв та обрядів, згуртованість та єдність у спільному дозвіллі жителів Волочиської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора