ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

12 Вересня, 2018 р., 15:49
Змінимо освіту — змінимо україну, під такою назвою відбувся форум освітян волочиської отг. Сьогодні українська школа на шляху грунтовних перетворень. Ухвалений Верховною Радою 5 вересня 2017 року Закон «Про освіту» започаткував масштабні реформи у галузі. На сучасному етапі розвитку суспільство ставить перед освітою нові цілі. Концепція «Нової української школи» — це, свого роду, програма нововведень до середньої освіти у державі, яка має за мету створити школу, у якій буде приємно навчатись, і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті, а для цього треба змінити підхід вчителів до навчання учнів, а самих дітей зробити не стільки знаючими, скільки — думаючими громадянами.
12 Вересня, 2018 р., 15:46
Чимало цікавих і талановитих людей проживає на Волочищині. Вони різного віку, професій і вподобань. Але одна риса поєднує всіх: стремління до розкриття свого таланту. Від цього — користь людям і укріплення власного “его”, навіть якщо до цього треба докласти надзвичайних зусиль, бо такі люди ніколи не задоволені досягнутим і прагнуть працювати більше і натхненніше.
11 Вересня, 2018 р., 08:26
Виробнича та побутова діяльність людини неминуче пов’язана з утворенням твердих відходів. Якщо газоподібні та рідкі відходи відносно швидко поглинаються природним середовищем, то асиміляція твердих відходів триває десятки і сотні років. У кожному домі утворюється велика кількість непотрібних матеріалів і виробів, які ми викидаємо і, зазвичай, називаємо сміттям — тверді побутові відходи — непридатні для подальшого використання харчові продукти та предмети побуту. Традиційно все це викидають, чим грубо порушують один з основних екологічних законів — кругообігу речовин у природі. Ми на межі кризи: кількість сміття постійно зростає, а місця для звалищ стає все менше. Однак існують шляхи вирішення цих проблем, і в низці випадків вони успішно запроваджуються в практику.
04 Вересня, 2018 р., 16:06
30 серпня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Волочиської міської ради №15. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 25 питань порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності Волочиської громади.
04 Вересня, 2018 р., 11:41
28.08.2018 року набрали чинності зміни в законодавстві, одночасно із набранням чинності закону України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання», спрямованих на захист прав дітей та посилення відповідальності батьків, які ухиляються від сплати аліментів.
23 Серпня, 2018 р., 08:56
Щоб дізнатися призначено чи не призначено вам субсидію тепер не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення. Міністерство соціальної політики України відкрило доступ до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій.
21 Серпня, 2018 р., 14:34
У Волочиській міській раді на території об’єднаної територіальної громади працює відділ праці та зайнятості населення.
21 Серпня, 2018 р., 09:28
20 серпня 2018 року під головуванням міського голови Костянтина Черниченка, в залі засідань Волочиської міської ради, відбулося пленарне засідання 42 сесії. На порядку денному розглядалося 135 питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора