ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 08.10.2024 14:44
Кількість переглядів: 566

Про проведення громадського обговорення щодо присвоєння закладу загальної середньої освіти Волочиської міської ради імені Героя України Максима ОТІНОВАФото без опису

1. Найменування організатора громадського обговорення: Волочиська міська рада Хмельницького району Хмельницької області.

2. Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти імя фізичної особи, ювілейної або святкової дати, назви або дати історичної події:  Волочиський ліцей №3 Волочиської міської ради, який знаходиться за адресою 31200, Хмельницька область, Хмельницький район, місто Волочиськ, вулиця Любомира Гузара, будинок 2.

3. Імя фізичної особи, ювілейної або святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичній особі: Героя України Максима ОТІНОВА.

4. Обгрунтування: Максим ОТІНОВ навчався в Волочиському НВК (на сьогодні Волочиський ліцей №3). 26 лютого 2022 року Максим добровільно став на захист України. Обіймав посаду розвідника 56-го окремого стрілецького батальйону і командира зведеної роти 65-ї окремої механізованої бригади. Його згадують, як про хороброго воїна, який неодноразово брав у полон ворожих солдатів. Не боявся небезпечних завдань.

Молодший сержант 33-річний Максим Отінов, позивний Тор, загинув 23 березня 2024 року на Запорізькому напрямку. Разом із побратимами він виконував завдання із зачистки вулиці у селі Роботине від ворожої ДРГ, що успішно зробили. Хоч виходили під щільним вогнем ворога, Тор запропонував також підірвати перекриття у зруйнованій школі, де зазвичай ховалися ворожі штурмовики. Там його з бійцем на позивний Кірпіч накрила міна. Побратима вдалось врятувати, а Максим отримав несумісні з життям поранення.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові Указом Президента України №548/2024 від 23.08.2024 року ОТІНОВУ Максиму Леонідовичу присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Субєкт, що вніс пропозицію: Волочиська міська рада Хмельницького району Хмельницької області.

Мета: з метою увіковічення пам'яті полеглого жителя нашої громади Героя України Максима ОТІНОВА, який героїчно загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, популяризації його подвигу серед мододі громади та врахування думки жителів громади стосовно присвоєнню закладу освіти громади імені Героя України.

Формат проведення громадського обговорення: пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі та в електронному вигляді із зазначенням особи та контактної інформації заявника: 

в онлайн режимі шляхом направлення звернень та пропозицій щодо питання громадського обговорення в електронному вигляді на електронну пошту volmisrada@ukr.net, або у письмовому вигляді за допомогою поштового зв’язку на юридичні адреси: 31200, Хмельницька обл., Хмельницький район, м.Волочиськ площа Центральна,1.

До участі в обговоренні запрошуються мешканці Волочиської міської територіальної громади у термін з 08 жовтня 2024 року до 7 листопада 2024.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 31200, Хмельницька обл., Хмельницький район, м.Волочиськ площа Центральна,1 (Волочиська міська рада тел. 4-05-54 моб. тел. (098)343-65-42 volmisrada@ukr.net).

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: Пендрак Оксана Михайлівна – секретар Волочиської міської ради тел. 4-07-94. 

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій. Після узагальнення висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Волочиської міської ради та відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в обговоренні.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора