ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повернувся додому «на щиті»

Дата: 29.03.2024 15:14
Кількість переглядів: 169

Фото без описуСьогодні громада прощалася із мужнім сином, воїном-захисником Максимом Отіновим. Він повернувся додому «на щиті», віддавши життя за наше мирне майбутнє.

Захищаючи Україну від агресора, 23 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку в селі Роботине загинув розвідник з 56-го окремого стрілецького батальйону - командир зведеної роти 65-ої окремої механізованої бригади, молодший сержант за позивним «Тор» - Максим Леонідович Отінов.

Народився Максим 22 червня 1990 року у Волочиську. Навчався у Волочиському НВК. Після закінчення школи - навчання у Волочиському професіно-технічному училищі, де здобув професію столяра. В 2008 році був призваний на строкову службу, яку проходив в місті Хмельницькому - у 8-му полку ВДВ.

Максим був дуже трудолюбивий, він з малих літ любив допомагати батькові, який працював на будівництві, в дорослому віці уже працювали з батьком разом.

В 2015 році одружився з коханою Олександрою, а 10 травня 2019 року у них народилась донька Ульяна. В щасливої сімʼї було багато гарних мрій, які вони прагнули втілити в життя. Мріяли подорожувати, побачити світ, але всі мрії і бажання перекреслила війна…

26 лютого 2022 року Максим пішов добровольцем в тероборону, цього ж року втупив до лав ЗСУ. Він був хоробрим та відважним воїном, ніколи не боявся небезпечних завдань і завжди був готовим прийти на допомогу своїм побратимам. Після закінчення війни хотів продовжити військову справу, задля того здобував вищу освіту.

Максим був по-справжньому гарною, світлою людиною, завжди уважним і турботливим сином, братом, дядьком, люблячим чоловіком, найкращим татусем і надійним другом. Він був запальний, веселий і комунікабельний, любив екстрим. Друзів мав небагато, але вони були справжні.

В Максима часто брали інтервʼю репортери і він проводив їх, в тому числі і іноземних, у гарачі точки.

Командування 65-ої бригади представило Максима Отінова до звання

Героя України (посмертно).

Низький уклін нашому Герою. Вічна памʼять відважному сину українського народу. Ми будемо памʼятати! Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора