ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо працівників державної служби!

Дата: 23.06.2020 16:56
Кількість переглядів: 596

Фото без опису23 червня у День державної служби України ми висловлюємо найщиріші слова подяки усім державним службовцям нашої об’єднаної територіальної громади.

Бути державним службовцем в Україні - молодій незалежній державі не легко. Міняються закони, державні вимоги і стандарти. Країна росте, розвивається, змінюється і разом з нею змінюються вимоги до самих державних службовців. Та запорукою успішного виконання намічених цілей завжди був ваш професіоналізм, відповідальність, старанність і завзяття, які, ми впевненні, і надалі будуть служити на благо жителів Волочиського краю.

Бажаємо Вам здоров'я, мудрості, витримки у всіх життєвих та професійних випробуваннях. Добра і добробуту, заслуженої шани і вдячності людей! Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь