ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиська міська рада стимулює створення ОСББ

Дата: 07.02.2018 09:34
Кількість переглядів: 874

Фото без опису6 лютого 2018 року, відбулася зустріч голови Волочиської міської ради Костянтина Черниченка з мешканцями будинку по вул. Музейна 32.

Головною темою зустрічі Костянтина Володимировича були питання реалізації права вибору організації з обслуговування власного житла мешканцями багатоквартирних будинків та створення ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків).

У ході зустрічі було обговорено багато гострих питань, які стосуються створення ОСББ: це і здійснення капітального ремонту будівлі перед створенням ОСББ, отримання пільгових кредитів для ремонтних робіт, нарахування пільг та субсидій, підтримка співвласників багатоквартирних будинків з боку держави та органів місцевого самоврядування.

Сьогодні, створення ОСББ це ефективний механізм впровадження енергозберігаючих заходів в побуті шляхом часткового відшкодування з міського бюджету суми за кредитами, одержаними ОСББ, ЖБК на реалізацію енергозберігаючих заходів. Кошти насамперед спрямуватимуться на модернізацію, реконструкцію, утеплення і ремонт покрівель, дахового перекриття, підвальних приміщень, всіх інженерних мереж і обладнання у будинку, утеплення під’їздів (встановлення та заміна вікон, вхідних дверей), модернізацію систем освітлення під’їздів, заміна та встановлення головних розподільчих щитів у житлових будинках, утеплення стін фасаду.

Присутні на зустрічі домовилися предметно опрацювати отриману інформацію, з тим щоб прийняти найбільш правильне рішення і наступної зустрічі визначитися з тією формою організації обслуговування, яка відповідає їхнім інтересам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь