ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Жовтня, 2023 р., 08:21
Дорогі українці, земляки, нажаль війна триває. Вся українська нація об’єдналась у єдиний фронт, та за підтримки світового суспільства дає відсіч загарбникам та захищає незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України! Цьогоріч, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України а також День козацтва. Це свято вважається одним із найбільш шанованих в Україні, це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Українські козаки надавали святу особливого значення, вважаючи Богоматір своєю покровителькою. Сьогодні це свято нескорених, свідомих громадян, які борються за кращу долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують захист Україні. Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! Бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та наснаги до перемоги. Молимось за відважних, найкращих, мужніх Героїв, і просимо у Пресвятої Богородиці щоб усі вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому.
28 Вересня, 2023 р., 16:39
З метою реалізації державної політики підтримки підприємницької ініціативи, створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій в області реалізуються заходи програми розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2021- 2023 роки (далі Програма).
27 Вересня, 2023 р., 16:12
Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.
26 Вересня, 2023 р., 13:21
Згідно з повідомленням КП ВКГ "Джерело" завтра, 27 вересня 2023 року, будуть проводитись ремонтні роботи водопровідної мережі. Централізоване водопостачання буде тимчасово припинено з 9:00 до 13:00  по вулиці Патріарха Мстисла́ва ( колишня вулиця Короленка) 1, 1/1, 3, 5, 7. а також у приватному секторі вулиці Пратріарха Мстислава (нижня частина вулиці).  Прохання набрати необхідну кількість води для своїх потреб.  Адміністрація КПВКГ „Джерело”
25 Вересня, 2023 р., 08:35
Українці мали до 1 вересня сплатити податки за квартири та будинки, якщо площа їхньої нерухомості більша за «норму». Ті, хто отримав квитанції та не сплатив податок, зобов’язані заплатити штраф.
22 Вересня, 2023 р., 14:15
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Хмельницькій області та недопущення занесення африканської чуми свиней на територію  області Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області  рекомендує власникам, які утримують поголів’я свиней посилити заходи профілактики недопущення АЧС.
22 Вересня, 2023 р., 08:16
За публічного обвинувачення прокурорів Волочиської окружної прокуратури суд визнав винним жителя Донецької області у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
21 Вересня, 2023 р., 15:36
У вересні особам з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на виплату пенсій, неотриманих за минулі періоди, додатково спрямовано 536 млн грн. Уряд, постановою від 05.09.2023 № 944, вніс зміни до бюджету Пенсійного фонду України на 2023 рік, збільшивши до 1 млрд грн цільові призначення на виплату пенсій за минулі періоди особам з числа ВПО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора