ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

06 Липня, 2016 р., 15:20
8 липня 2016 року о 14:00 в актовій залі Волочиської міської ради відбудеться обговорення базового тарифу на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій на 2016 рік.
06 Липня, 2016 р., 11:41
05 липня 2016 року міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко робочим візитом разом з депутатом міської ради Ярославом Борейком відвідали Користовецьку громаду. Відбулася зустріч з старостою громади, який відзвітував про проведену роботу за останій час.
04 Липня, 2016 р., 11:30
Вчора відбулася зустріч міського голови Костянтина Черниченка з директором інституту громадянського суспільства та розвитку і працівниками дипредставництв щодо перебігу децентралізації, здобутків та ризиків. Було змістовно. "Волочиська громада дуже перспективна і динамічна. Інвестори, ідіть сюди, не пошкодуєте" - Анатолій Ткачук.
04 Липня, 2016 р., 11:28
30 червня 2016 року міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко з робочим візитом відвідав мікрорайон Волочиськ-1 та зокрема вул. Білокам’яну. В спілкуванні з мешканцями обговорили ряд проблемних питань, а саме: водовідведення, вуличне освітлення та розчищення вулиці від аварійно небезпечних дерев. Усі ці питання міський голова взяв на особистий контроль і завірив мешканців, що до 1 серпня ці проблеми будуть вирішені. Візитом міського голови мешканці були задоволені.
04 Липня, 2016 р., 11:24
30 червня 2016 року міський голова Волочиської міської об’єднаної територіальної громади Костянтин Черниченко разом із своїм заступником Світланою Івченко відвідали з робочим візитом залізничну станцію Волочиськ. На цю зустріч прибули спеціалісти відділення Південно-Західної залізниці станції Жмеринка. Було розглянуто ряд важливих питань і в тому числі прибирання привокзальної території. В спілкуванні міський голова висловив своє незадоволення щодо стану прибирання привокзальної території, її освітлення, яка є візитною карткою нашого міста. Керівництво залізничної станції усі зауваження прийняло до уваги і запевнило, що привокзальна територія в короткий термін буде приведена до належного вигляду.
04 Липня, 2016 р., 11:19
Сьогодні відбулося четверте засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Волочиської міської об’єднаної територіальної громади. Консультант зі стратегічного планування Василь Крашевський та Петро Мавко разом з представниками нашої Робочої групи визначалися зі стратегічними та операційними цілями, технічними завданнями на проекти розвитку для плану реалізації Стратегії на найближчі 7-10 років. В гарячих дебатах та дискусіях намагались відібрати найефективніші та найкорисніші розвиткові проекти, які закладуть напрямки розвитку нашої громади. На завершення останнього на даному етапі засідання секретар ради Аліна Коваль подякувала представникам Інституту громадянського суспільства та усій Робочій групі за цікаву, навчальну, плідну працю над стратегічним плануванням розвитку нашої ОТГ.
02 Липня, 2016 р., 09:39
Патріотичне виховання молоді в умовах сьогодення є одним із найголовніших пріоритетів у державі. 
29 Червня, 2016 р., 13:18
На сьогоднішній день розпочато будівництво храму "Покрови Пресвятої Богородиці" у селі Щаснівка. Вже збудована дзвіниця, паркан та частково облаштовано благоустрій. Про що свідчить даний фоторепортаж.
29 Червня, 2016 р., 08:11
Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найвизначніших державних свят – Дня Конституції України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора