ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиськ приймає "Кубок громади з веслування": юні чемпіони та справжнє спортивне свято!

Дата: 09.04.2024 09:42
Кількість переглядів: 46

Фото без опису6 квітня на Волочиському міському озері відбулось справжнє спортивне дійство. В нашому місті проводився "Кубок Волочиської громади з веслування на байдарках і каное» серед юнаків та дівчат 2008-2009, 2010-2011 та 2012 та молодших років народження.

У кубку змагались 10 команд з 5 областей України: Волинська область була представлена спотрсменами з міста Ковеля та Луцька; Рівненську область прензентували юні веслувальники з міста Дубно; Хмельницьку область - міста Хмельницький та Волочиськ, Тернопільська та Вінницька області були представлені спортсменами з обласних центрів.

Загалом в змаганнях взяли участь 115 юних веслувальників.

Спортсмени змагались на дистанціях 5000, 4000, 3000, 2000 і 1000 метрів Для кожної вікової групи була своя дистанція.

Хочемо відмітити чемпіонів та призерів з нашої, Волочиської громади це:

- Суховецький Андрій І місце на дистанції 2000 метрів;

- Пендюр Марія І місце на дистанції 1000 метрів;

- Коваль Броніслав ІІ місце на дистанції 5000 метрів;

- Атаманчук Марія ІІ місце на дистанції 4000 метрів;

- Літвінова Глафіра ІІ місце на дистанції 1000 метрів;

- Таловов Максим ІІІ місце на дистанції 1000 метрів;

Організатори змагань — Волочиська ДЮСШ за підтримки Волочиської міської ради та за безпосередньої участі тренерів відділення веслування — Шевцова Руслана, Назара Кривошиї та Ірини Кушнір висловили подяку всім командам - учасникам, спонсорам та волонтерам за допомогу в організації та проведенні змагань.

К. Черниченко: "Ми щиро дякуємо нашим дітям та їхнім батькам за значний вклад у розвиток такого цікавого та захоплюючого виду спорту, як веслування. Ваша підтримка та заохочення є запорукою успіхів юних спортсменів.

Дякую нашим тренерам за їхню невтомну працю, за те, що виховуєте юних чемпіонів, прививаєте їм любов до спорту та вчите їх не здаватися перед труднощами.

Вітаємо всіх учасників змагань з веслування, які завітали до нашого мальовничого містечка. Нам було приємно бачити ваш азарт, волю до перемоги та справжню спортивну майстерність.

Сподіваємося, що проведення таких змагань в нашій громаді стане доброю традицією, яка сприятиме популяризації веслування, розвитку спорту та здорового способу життя серед дітей та молоді.

Окрема подяка нашим безстрашним ЗСУ за те, що завдяки їхній самовідданій боротьбі ми можемо проводити мирні спортивні змагання.

Бажаю всім міцного здоров'я, нових звершень та перемог!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора