ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сила єднання: Форум в Хмельницькому шукає шляхи для кращої інтеграції переселенців

Дата: 08.04.2024 13:17
Кількість переглядів: 58

Фото без описуДнями в місті Хмельницькому відбувся Форум "ВзаємоДія та інтеграція" для українців та українок, що прибули з окупованих або знищених міст і сіл. Разом з більш ніж 100 учасниками з різних областей України, які приєдналися до обговорень прогресу у роботі з вимушеними переселенцями взяла участь начальниця відділу соціального захисту населення Волочиської міської ради Людмила Бруковська, а також голова Ради ВПО громади Олена Макаревич та член ради Альона Крамчанін.

На заході обговорювалися питання оздоровлення дітей-переселенців, зміни до статуту громади, які сприяють участі вимушених переселенців у громадському житті міста, а також обмін досвідом між організаціями, що допомагають переселенцям.

Загалом, спільна мета форуму полягала в розробці ефективних стратегій взаємодії, підтримки, адаптації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у громади. Обговорювалися проблеми працевлаштування, освіти та прав людей на рівні територіальних громад.

Форум підкреслив важливість співпереживання та взаємодопомоги між українцями, що є важливим аспектом національної єдності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора