ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар "Комунальна сфера – сфера життя: Складний шлях до успіху"

Дата: 08.04.2024 10:49
Кількість переглядів: 105

Фото без опису5 квітня 2024 року Волочиський міський голова Костянтин Черниченко, разом з начальником відділу приватизації, ЖКГ та комунальної власності Волочиської міської ради Михайлом Ромом, взяли участь у міжнародному науково-практичному семінарі під назвою "Комунальна сфера – сфера життя: Складний шлях до успіху". Цей захід було спільно організовано громадською організацією "Конвент керівників комунальних підприємств", за сприяння Хмельницької міської ради, Всеукраїнської Асоціації ОТГ та Асоціації малих міст України.

Метою заходу було сприяння взаємодії громад з експертами для комплексного розвитку України відповідно до сучасних стандартів.

Учасниками семінару були голови територіальних громад Хмельниччини, керівники та представники комунальних підприємств міських, селищних, сільських територіальних громад області, а також представники спеціалізованих інфраструктурних підприємств, бізнесу та громадськості. Участь у заході також брали міжнародні експерти з Польщі та Швеції через онлайн з'єднання.

На семінарі обговорювалися актуальні питання розвитку інфраструктури громад в Україні, такі як водопостачання, водовідведення, теплопостачання, управління відходами та будівництво.

За словами організаторів, ідея проведення міжнародного науково-практичного семінару полягала в створенні форуму для обміну досвідом між фахівцями комунальної сфери.

Учасники семінару отримали фахові консультації та обмінялися досвідом з українськими та зарубіжними експертами, де успішно впроваджено реформи у комунальному секторі та підвищено якість життя громадян.

Також була представлена інформація про можливості стажування для представників органів місцевого самоврядування за кордоном, компенсацію шкоди, завданої війною, та навчальні програми для працівників комунального господарства за кордоном.

Фото: Хмельницька обласна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора