ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Третє засідання  виконавчого комітету Волочиської міської ради

Дата: 13.03.2024 10:45
Кількість переглядів: 89

7 березня 2024 року, під головуванням міського голови Костянтина  Черниченка, відбулося  третє засідання  виконавчого комітету Волочиської міської ради.

В ході роботи члени виконкому розглянули та прийняли рішення по 59 питаннях. Зокрема:
🔹заслухали звіт директора КНП «Волочиська багатопрофільна лікарня» Віктора Чубара про результати діяльності   та   підсумки   роботи підприємства за 2023 рік;
🔸 звіт директора Волочиського КП ТМ «Тепловик» Олександра Білого за 2023 рік;
🔹 розглянуто ряд рішень про безоплатну  передачу матеріальних цінностей військовим частинам, житлово-комунальних питань, містобудування та архітектури, цивільного захисту населення та питань,  що стосуються служби у справах дітей.

Як завжди, велику увагу було приділено соціальному захисту населення. На засіданні члени виконавчого комітету погодили виділення:
🔹240 000 грн. на лікування пораненим  військовим  нашої громади згідно заяв ( по 10000 грн. кожному);
🔸60 000 грн. членам сімей  військовослужбовців, що загинули при виконанні обов’язків (на  придбання ритуальних послуг  і поховання); 
🔹14 000 грн. жителям  нашої  громади  на вирішення соціально - побутових умов проживання;
🔸27 000 грн. на лікування у звязку з важким матеріальним становищем; 
🔹10 000 грн. на часткову компенсацію витрати для спорудження пам’ятника на могилі загиблого Героя.

На виконання доручення міського голови затверджено тимчасовий порядок надання одноразової матеріальної допомоги на період дії воєнного стану, починаючи з 24 лютого 2022 року. Згідно з цим порядком допомогу можуть отримати жителі Волочиської територіальної громади, які беруть, чи брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

На цьому засіданні було виділено кошти 45 військовослужбовцям з нашої громади - по 10 000 гривень кожному, на загальну суму 450 000 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора