ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиська команда веслувальників пройшла навчально-тренувальні збори

Дата: 07.03.2024 11:41
Кількість переглядів: 88

Фото без описуВеслування - це не лише спорт, а й справжня командна робота, де кожен рух весла має значення. Саме тому для успішного виступу на змаганнях важливими є не лише регулярні тренування, а й злагоджена робота команди.

З 19 лютого по 3 березня 2024 року Волочиська команда веслувальників у складі 2-х тренерів - Назара Кривошиї та Ірини Кушнір, а також 8-ми спортсменів проходила навчально-тренувальні збори у смт. Добротвір, Львівської області.

Навчальні збори це чудовий спосіб для веслувальників підвищити свою майстерність, адже спортсмени мають можливість тренуватися під керівництвом досвідчених тренерів, які вдосконалюють їхню техніку, дають цінні поради та корисні рекомендації.

Інтенсивні тренування на НТЗ дозволяють веслувальникам значно покращити свою витривалість, силу та координацію. Спільне проживання та тренування на НТЗ дають можливість веслувальникам краще пізнати одне одного, налагодити командну роботу та відчути справжню підтримку.

НТЗ — дає найкращу підготовку до майбутніх змагань, адже у квітні місяці веслувальники Волочиської ДЮСШ братимуть участь в змаганнях на Кубок України. Тож побажаймо їм перемоги! 

Прідтримка молоді і спорту завжди була пріоритетом для Волочиської міської ради. Ми віримо, що юні спортсмени - це наше майбутнє, і тому ми готові зробити все можливе, щоб допомогти їм досягти своїх цілей.

Також від імені всієї громади ми висловлюємо щиру вдячність нашим захисникам ЗСУ за можливість жити, працювати та розвивати спорт у мирній Україні.

Підписуйтесь на наші соцмережі, щоб бути в курсі новин та подій у нашій громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора