ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічна підтримка ветеранів: де шукати допомогу?

Дата: 27.02.2024 13:27
Кількість переглядів: 52

Фото без описуПісля повернення додому для учасників і учасниць бойових дій відкривається новий шлях. Перед ними постають нові випробування, нові виклики та нове навчання. Різка зміна обстановки, пережитий досвід та питання “Що далі?” неабияк впливають, зокрема, на емоційний стан людини.

Психологічна підтримка ветеранів – невідʼємна частина адаптації учасників і учасниць бойових дій до нового етапу життя. Щоб ветерани, ветеранки та їхні родини не залишалися сам на сам зі своїми емоціями, Український ветеранський фонд започаткував Гарячу лінію кризової підтримки.

Фахівці Гарячої лінії – це кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки. Кожен з них має великий практичний досвід.ʼ

Гаряча лінія кризової підтримки — це першомоментна допомога для ветеранів, їхніх родин та всіх українців у складних ситуаціях.

0-800-33-20-29 – лінія безоплатна та працює 24/7.

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

Джерело: Український ветеранський фонд


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора