ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги  мешканців багатоквартирних будинків!

Дата: 15.02.2024 16:13
Кількість переглядів: 57

Повідомляємо, що підвальні приміщення тих будинків, які використовуються, як укриття найпростішого типу для захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації потребують законодавчого врегулювання.

Спеціалістами відділу приватизації, житлово-комунального господарства та комунальної власності 5 лютого 2024 року було здійснено попередній огляд підвальних приміщень (найпростіших укриттів) у житлових будинках за адресами: Лисенка, 1; Смотрицкого, 21; Смотрицкого,21а; Смотрицького, 33, Симона Петлюри, 3; Музейна, 12; Незалежності, 13; Незалежності, 38; Незалежності, 40; Незалежності, 42 з метою прийняття їх у комунальну власність. 

Для належного цільового використання та приведення у відповідність даних укриттів Відділом приватизації, ЖКГ та комунальної власності розпочата процедура передачі їх у комунальну власність Волочиської міської ради та виготовлення електронних технічних паспортів для можливості реєстрації їх права власності в реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Утримання даних приміщеннь буде здійснювати комунальне підприємство муніципальна компанія «Житлосервіс» Волочиської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора