ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні ми прощаємось з нашим Героєм – Грибом Михайлом Мирославовичем

Дата: 10.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 102

Фото без описуСьогодні велике горе прийшло в нашу громаду. Сьогодні ми прощаємось з нашим Героєм – командиром інженерно-саперного відділення, старшим сержантом - Грибом Михайлом Мирославовичем.

3 1983 по 1992 рік Михайло навчався у Федірківській школі. Був скромний, доброзичливий, спокійний, товариський. Саме таким його запамʼятали вчителі, однокласники, друзі.

Після закінчення школи, у 1992 році навчався у Волочиському ПТУ Nº5, де здобув професію електрозварювальника.

У 1995 році вступив на строкову військову службу до лав ЗСУ, яку проходив у місті Нетішині. І там Михайло зарекомендував себе виконавським і відповідальним, за що йому було присвоєно звання старший сержант.

Після закінчення військової служби, у 1997 році повернувся в рідне село Мирівка, пішов працювати СГК «Мир» механізатором.
А далі створив сімʼю, дбав про неї, виховував донечок Юлю і Аліну, жив мирним життям.

В 2002 році переїхав із сімʼєю до Волочиська, де працював на різних роботах, їздив працювати за кордон. Одружився вдруге. Жив щасливо, допомагав дітям, дочекався онука Нікіти, який тішив дідусеві серце.

Він був таким як усі. Турботливим сином для своїх батьків, коханим чоловіком, люблячим батьком для донечок, дорогим братом, дядьком, дбайливим дідусем.

8 червня 2022 року Михайло Гриб був призваний по мобілізації на захист України від російських загарбників. Службу ніс у Макові, Києві, на Запорізькому напрямку.

Загинув Михайло 5 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Протягом місяця його бойові побратими не мали змоги забрати тіло загиблого воїна. Лише на початку лютого вдалося це зробити.

Завдяки таким Героям, як Михайло ми продовжуємо жити, а наша країна зберігає незалежність. Ми ніколи не забудемо його подвиг! Нехай душа полеглого Героя знайде вічний спокій в царстві небеснім.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сімʼї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. 
Вічна памʼять всім загиблим Захисникам Вітчизни. Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора