ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Він віддав своє життя, виконуючи військовий обовʼязок перед народом України

Дата: 23.01.2024 16:51
Кількість переглядів: 142

Фото без описуСьогодні ми з великим сумом та невимовним болем в серці прощаємось з полеглим Героєм - ДЯЧУКОМ ЛЕОНІДОМ ІВАНОВИЧЕМ - воїном, головним сержантом Збройних сил України.

Народився  наш захисник у 1975 року в селі Авратин де постійно і проживав. В 1990 році закінчив 9 класів Аратинської середньої школи, після чого вступив у Дзеленецьке училище на тракториста. Пізніше закінчив Харківський індустріально-педагогічний технікум.

Мати Леоніда померла, коли йому було 12 років, виховувала та піклувалася ним старша сестра Світлана, яка замінила йому матір. Коли Леонід, підріс, став опорою і підтримкою для неї, а згодом для дружини Людмили та синів Владислава та Богдана.

Леонід був люблячим татом, турботливим братом, найкращим чоловіком, для нього родина для нього завжди була на першому місті. Всім він запамʼятався щирою та доброю людиною з відкритим серцем. Завжди усміхнений і приязний, спокійний і позитивний -  він мав дуже багато друзів.

На момент повномасштабного вторгнення перебував за кордоном у Швеції. Маючи палке патріотичне серце він вже 6 березня 2022 року став на захист України в складі 68 Єгерської бригади.

Життя героя обірвалося 16 січня 2024 року на Луганському напрямку. Він віддав своє життя, виконуючи військовий обовʼязок перед народом України.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сімʼї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Памʼять про Леоніда вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України. Вічна шана та доземний уклін загиблому воїну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора