ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні Волочиськ прощається зі своїм захисником Косминою Вадимом Анатолійовичем

Дата: 16.01.2024 16:09
Кількість переглядів: 206

Фото без описуЗнову горе прийшло в нашу громаду, знову ми схиляємо свої голови у глибокій скорботі. Сьогодні Волочиськ прощається зі своїм захисником Косминою Вадимом Анатолійовичем.

Народився Вадим 11 листопада 1985 року у Волочиську. Тут зростав та навчався у Волочиській школі Nº 5, далі навчання в Хмельницькому національному інституті, робота, сімʼя, діти...

Вересень 2023 року змінив життя Вадима зі звичного на тривожне, сповнене небезпек. Він, як і його два брати, став на захист своєї країни. Вірний військовій присязі, гідно виконував військовий обов’язок, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Загинув Герой 11 січня 2024 року на Харківському напрямку, під час виконання бойового завдання. Всі мрії Вадима і добрі справи обірвалися, на 39-му році життя. Його імʼя назавжди буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна - Героя.

У Вадима залишились батьки, дружина, двоє синів та брати.

Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають!

Віримо, що пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги.

Вічна пам'ять захиснику! Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора