ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиська громада прощається із відданим сином Батьківщини Сергієм Зіньком

Дата: 29.12.2023 15:55
Кількість переглядів: 165

Фото без описуЗ усіма військовими почестями сьогодні, 29 грудня, Волочиська громада прощається із відданим сином Батьківщини Сергієм Зіньком.

Зінько Сергій Олександрович народився 1 серпня 1974 року в селі Яхнівці.

З 1981 року навчався в Яхновецькій загальноосвітній школі. Після закінчення - вступив до Волочиського ПТУ, де здобув спеціальність слюсаря. У 1992 році був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. Після повернення зі служби працював слюсарем на Волочиському Машинобудівному заводі. Одружився, виховував сина та доньку. Жив та працював за кордоном. Після повернення на Батьківщину працював на будівництві та інших роботах.

Сергій був людиною, яка випромінювала внутрішнє світло, впевненість та спокій. Він був справжнім захисником не тільки для нас, а ще й для своїх побратимів по зброї, чоловіків які воювали пліч о пліч за нашу країну та свободу. 

На початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну - 8 березня 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України. З того часу боронив Батьківщину на Запорізькому та Донецькому напрямках.

Загинув 21 грудня 2023 року на Донеччині під час виконання бойового завдання. Загинув як Герой, до останньої миті виконуючи свій військовий обов’язок. У Сергія залишилися мама, дружина, син, донька та рідні сестри.

Усією громадою співчуваємо та розділяємо біль непоправної втрати разом із рідними й близькими нашого Воїна. Нехай Господь оселить щиру душу спочилого у Царстві Небесному. Світла пам’ять і вічна слава Герою! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора