ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо абітурієнтів та студентів  взяти участь у соціальній програмі Scholarship. 

Дата: 05.12.2023 12:35
Кількість переглядів: 295

Фото без описуПрограма Scholarship – реальна можливість за допомогою власних знань та навичок, компенсувати частину коштів за навчання на контрактній формі. За перемогу в конкурсі (зазвичай це 3 призових місця) студенти отримують безповоротні грантові кошти в установленому розмірі на свої розрахункові рахунки в ВУЗі.

 

Участь у конкурсі безкоштовна. Взяти участь може будь-який учень 9 - 11 класів (шкіл, гімназій, ліцеїв), студент 1 - 6 курсів (університетів, коледжів, проф. училищ), незважаючи на фаховий напрямок та форму навчання. Переможець отримає грант на навчання. Суми грантів вказані в кожній програмі, перейшовши по посиланню ви можете дізнатися детальніше інформацію. Студенту або учню необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих тем та надіслати на поштову скриньку, яка вказана   на сторінці програми для оцінки журі.

 

Наразі відкрито 8 номінацій:

- 9 500 грн. - https://rental-power.com.ua/ua/sotsialnyj-proekt-scholarship-dlja-studentov-razdaem-granty-na-obuchenie/ (запитання та роботи надсилати на пошту: powerrental3@gmail.com )

- 17 500 грн. - https://www.lumident.kiev.ua/ua/sotsialnaja-programma-scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@lumident.kiev.ua )

- 25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@art-trade.com.ua )

- 30 000 грн. - https://autoclav.com.ua/ua/scholarship/ ( для того, щоб отримати відповідь на запитання або надіслати роботу потрібно заповнити анкету на сайті програми )

- 30 000 грн. - https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: kesklinika@ukr.net)

- 30 000 грн. - https://belsta.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship.belsta@gmail.com )

- 100 000 грн. - https://seoquick.com.ua/ua/scholarship-ua/ ( запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@seoquick.com.ua )

- 100 000 грн. - https://trading.biz/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@trading.biz)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора