ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновленя спецтехніки!

Дата: 01.02.2018 17:28
Кількість переглядів: 913

Фото без опису01.02.2018 року, заступник начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області з реагування на надзвичайні ситуації Петро Сибіга вручив ключі від сучасного пожежного автомобіля МАЗ АЦ-4/40 начальнику відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Хмельницькій області Олександру Штанькевичу.

З такою приємною подією привіти весь особовий склад Волочиської частини ГУ ДСНС завітала керуюча справами Волочиської міської ради Вікторія Цимбалюк.

Із вітальним словом також виступили голова Волочиської РДА Володимир Сергійчук, заступник голови Волочиської районної ради Сергій Сутий та генеральний директор групи компаній «Vitagro» Петро Лабазюк.

Керівники оглянули нову техніку, обговорили її можливості, а також питання закупівлі необхідного обладнання для якіснішої роботи частини. 

У заключному слові від імені особового складу Олександр Петрович подякував за новий автомобіль  та зазначив, що оновлення матеріально-технічної бази гарнізону значно підвищить боєздатність пожежно-рятувальних підрозділів та сприятиме ефективному виконанню завдань за призначенням.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора