ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віддаймо шану нашим героям!

Дата: 01.11.2023 15:43
Кількість переглядів: 211

30 жовтня 2023 року в селі Великі Жеребки Волочиська громада прощалась з загиблим героєм, солдатом-стрільцем десантно-штурмового батальйону 79 бригади ЗСУ Сендзюком Олександром Сергійовичем.

Народився Олександр 20.08.1993 року в селі Великі Жеребки в сім’ї Сергія та Ірини Сендзюк. В родині було двоє дітей.

У 2000 році пішов у школу в рідному селі. З 4 по 11 клас навчався в Шмирківській школі, а по закінченню вступив до Волочиського професійного ліцею, де здобув спеціальність токаря.

Закінчивши навчання, працював на будівництві у місті Хмельницький, потім на садівництві на підприємстві «Аграрна Компанія 2004».

У 2014 році одружився, а у 2017 році у нього народився син Матвій. Нажаль сімейне життя у Олександра не склалося, але він завжди піклувався про сина і дуже його любив.

10 січня 2023 року Олександра мобілізували до лав ЗСУ. Пройшовши навчання у Великобританії, він боронив нашу державу на Донецькому напрямку в районі міста Мар’їнка. Під час важких боїв, Олександр кілька раз отримував поранення, але відчуваючи обов’язок перед своєю країною та побратимами, після лікування завжди повертався у стрій.

В один із таких днів, 19 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання, Олександр отримав вкрай важкі поранення, після яких 27 жовтня 2023 року помер у госпіталі міста Дніпро.Фото без опису

Він мужньо і сміливо боронив нашу рідну землю від російських окупантів та героїчно загинув за Україну…

Ми у вічному боргу перед захисниками, які віддають життя за Україну та перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів.

Від всієї громади схиляємо голови у скорботі, щиро співчуваємо рідним та близьким. Неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати рідної людини.

Спочивай з миром, наш Герой!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора