ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В селі Соломна в останню путь провели захисника Ковальчука Олега

Дата: 25.10.2023 16:52
Кількість переглядів: 217

Фото без описуСьогодні, 25 жовтня 2023 року в селі Соломна Волочиської територіальної громади відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, солдатом Збройних Сил України – Олегом  Ковальчуком.

Ковальчук Олег Леонідович народився 30 серпня 1988 року в селі Головчинці Летичівського району Хмельницької області. Через два роки після його народження родина Олега переїхала в село Соломна, тоді ще Волочиського району.

У 1994 році Олег йде у перший клас Соломнянської загальноосвітньої школи. Після закінчення школи, у вересні 2003 року Олег вступив у вище професійно-технічне училище №4 в місті Хмельницькому, де здобув професію маляр-штукатур. Після закінчення училища працював за професією на будівництві.

В жовтні 2010 року одружився, а у 2011 році у нього народжується син Артем, у лютому 2013 року - донька Валерія. Разом з сім’єю Олег проживав у селі Розсоша Хмельницького району - рідному селі його дружини.

10 січня 2023 року Олег Ковальчук був мобілізований на захист Батьківщини від московських загарбників. Після проходження військової підготовки в Збройних силах України, був направлений на навчання до Великої Британії та після його закінчення продовжував боронити Україну на Східному напрямку. Служив в десантно-штурмових військах.

В травні 2023 року сім’я отримала звістку про те, що Олег зник безвісті. 20 жовтня 2023 року, після проведення експертиз, Олега було визнано загиблим під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини біля населеного пункту Мар’їнка Донецької області.

В Олега залишилась дружина, син, донька, мати, брат зі сім’єю та старенька бабуся.

Усією громадою висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисника, розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава Герою, який захищав рідну Україну та кожного з нас. Ми будемо пам’ятати! Не забудемо! І не пробачимо! Герої не вмирають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора