ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Волочиську громаду знову прийшла трагічна звістка

Дата: 19.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 233

Фото без опису У Волочиську громаду знову прийшла трагічна звістка. У боротьбі за свободу, волю та незалежність України, 14 жовтня 2023 року на Луганському напрямку загинув наш земляк - Ковальчук Іван Васильович. 

Іван Ковальчук народився 17 листопада 1977 року в селі Качуринці колишнього Волочиського району. Навчався у Волочиській загальноосвітній школі №5. Закінчивши школу, пішов працювати до сільськогосподарського кооперативу у рідному селі Качуринці. 

У 1995 році був призваний на строкову службу до лав Української армії. По закінченню повернувся у Волочиськ. Працював на цегельному заводі. Одружився, виховував двох донечок.

З початком війни, у 2015 році боронив Україну на сході в складі ЗСУ. Останні роки, до початку повномасштабної війни, проживав з сім’єю у місті Гайсин Вінницької області, працював, ростив малолітнього сина. 

Нажаль жорстока та кривава війна з окупантом щодня забирає життя найкращих представників української нації... 

Вічна слава, шана та пам’ять нашому Герою! Хай його душа знайде спокій у Царстві Небесному. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким, друзям та побратимам з приводу смерті загиблого Героя. В Івана залишилась мати, дружина, діти, онуки та сестра. У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора